Hochei pe gheata, Brasov: Cupa 100 ROMANIA pentru copii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 24.03.2018
  • 25.03.2018
  • Brasov
  • Intrare Libera

Cupa 100 ROMANIA este un turneu de hochei pe gheata pentru copii, organizat la Brasov, la Patinoarul Olimpic, in zilele de 24-25 martie. Aproximativ 500 de hocheisti se vor prezenta la startul acestei competitii, care este organizata de clubul Corona Brasov si dedicata categoriilor de varsta U8 si U10. Practic, manifestarea de la patinoarul din Parcul Sportiv Brasov se inscrie in seria de evenimente sportive prin care se sarbatoreste Centenarul Marii Uniri.

Echipe inscrise la Cupa 100 ROMANIA: Corona Brasov, Felcsik, CSS Gheorghieni, Steaua Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Dunarea Galati, CSS Miercurea Ciuc, CSS Sfantu Gheorghe, Tigers Braila, Sasok Santimbru, KSE Targu Secuiesc, Hasky Bucuresti, Dedeman Bucuresti, Bikak Targu Secuiesc, Gladiators Galati, Triumf Bucuresti, Csukak Targu Mureș, CSS Odorheiu Secuiesc.

Sambata, meciurile se vor desfasura in intervalul orar 8-16, iar duminica, intre orele 8-10, respectiv 12-17. In ambele zile, intrarea este libera!

Mircea Ciobotaru, antrenor la Centrul de copii si juniori de hochei Corona Brasov: „Ne bucuram ca au confirmat prezenta un numar mare de cluburi din Romania si cu siguranta vom avea parte de doua zile pline de meciuri interesante. La aceste categorii de varsta nu se tine cont de scor pentru clasamente, se joaca doar meciuri amicale”.