Inot: Traversarea Lacului Tarnita

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia de inot Clubul ORCA organizeaza in ziua de sambata, 1 august 2015, cu incepere de la ora 10, a 9-a editie a traversarii pe lungime (sau in bucla) a lacului Tarnita.

Anuntul organizatorilor: „Traversarea Tarnitei consta in parcurgerea in inot a traseului format pe lungimea lacului. Pe langa traseul lung de 6.500 metri va fi si o proba mai scurta, de 1500 metri, pentru cei care nu sunt pregatiti sau nu doresc sa inoate pe distante prea mari”.

Competitia le e dedicata iubitorilor inotului indiferent de varsta. Principalul obiectiv al evenimentului sportiv din judetul Cluj e promovarea unui mod de viata sanatos si a dezvoltarii fizice armonioase prin sport.

La ora 10 se da startul in proba de 1.500 m, o ora mai tarziu - in al celei de 6.500 m, apoi urmeaza masa (ora 13:30), festivitatea de premiere (ora 14:15) si mult-asteptata fotografie de grup (ora 14:30).

Lacul de acumulare Tarnita se gaseste in judetul Cluj, intre localitatile Rasca, Marisel si Gilau si la vest de municipiul Cluj-Napoca.

Clubul ORCA e prima asociatie de inot amator din Cluj-Napoca. (foto: ever eve photography)