Judo, Cluj-Napoca: Campionatul National de Seniori, finala

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Finala Campionatului National de Judo pentru Seniori are loc in municipiul Cluj-Napoca (Sala Sporturilor Horia Damian), in zilele de 3-5 martie si este un concurs rezervat tuturor sportivilor nascuti inainte de 2002 (inclusiv).

Sambata, 4 aprilie, competitia incepe la ora 10, in programul zilei fiind cuprinse categoriile +100 kg, 100 kg, 90 kg, 81 kg, 73 kg la masculin, respectiv +78 kg, 78 kg, 70 kg, 63 kg, 57 kg la feminin. Apoi, a doua zi (ora 9), vor intra pe tatami judoka de la categoriile 60 kg, 66 kg si Open (masculin), respectiv 48 kg, 52 kg si Open (feminin).

Pentru cunoscatori, Federatia Romana de Judo (FRJ) comunica: „Concursul se va desfasura in sistem dublu repesaj peste 5 sportivi sau turneu pana la 5 sportivi. Meciurile vor avea o durata de 4 minute la masculin , 4 minute la feminin si Golden Score fara limita de timp (numai exista hantei!).

Se pot inscrie sportivii care s-au calificat in primii 4 la etapa de judet (plus municipiul Bucuresti), alaturi de sportivii loturilor nationale. Un sportiv poate participa doar la o singura categorie de greutate”.