Maraton de ciclism MTB la Campulung Moldovenesc: Rarau Radical Race

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Ghizilor din Bucovina, Asociatia Natura pro Rarau si Clubul Sportiv Suceava Pedaleaza va invita sa participati sambata, 6 septembrie 2014, la maratonul de mountain bike Rarau Radical Race.

Concursul are loc in cele mai frumoase zone ale Masivului Rarau, pe trasee cu lungimi de 63 sau 28 de kilometri, avand ca loc de start si finish Piata Centrala din municipiul Campulung Moldovenesc, situat in nord-vestul judetului Suceava.

Pentru tura lunga, categoriile de varsta sunt 18-35 ani si +35 ani feminin, respectiv 18-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani masculin, iar pentru tura scurta categoriile sunt aceleasi, cu deosebirea ca limita minima de varsta este de 14 ani, astfel incat cele mai tinere categorii sunt 14-35 ani feminin si 14-29 ani masculin.

Nu au fost uitati nici cei mai mici biciclisti, cu varste intre 8 si 13 ani, care isi vor incerca puterile pe un traseu de 3 kilometri.

Formularul de inscriere la acest concurs se afla pe www.radicalrace.ro, iar taxa de participare este 60 de lei pentru tura lunga, 50 de lei pentru tura scurta si 20 de lei pentru cursa copiilor. Inscrierile on line se inchid pe 1 septembrie si vor continua la fata locului, in limita a 200 de persoane.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Clubul Sportiv Monticond Suceava, Serviciul Public Salvamont Suceava, Asociatia Hai pe Munte si HPM Cycling Team, si va continua pe 27 septembrie 2014 cu etapa de alergare montana (trail running). (foto: blog.syracuse.com)