Miting aviatic, Buzau: Boboc Airshow 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 14.06.2014
  • 14.06.2014
  • Boboc
  • Intrarea libera

Sambata, 14 iunie 2014, incepand cu ora 10:00, pe aerodromul de la Boboc (judetul Buzau) este Ziua Portilor Deschise. Cu acest prilej, Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene „Aurel Vlaicu” ofera iubitorilor de aviatie un spectacol aerian de exceptie, dar si posibilitatea de a vizita unitatea in care se pregatesc pilotii militari.

Pe cerul de la Boboc vor evolua avioane si elicoptere ale Armatei Romane, precum MIG 21 Lancer, C-27J Spartan, C-130 Hercules, IAR-330 Puma, IAR-99 Soim, IAR-316B Allouete sau YAK-52, dar si avioane ultrausoare, motoparapante, aeromodele si un girocopter.

Maestrii aerului de la Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati, Regional Air Services si TNT Brothers vor uimi publicul, inca o data, cu acrobatiile aviatice si salturile spectaculoase cu parasuta.

De la Boboc Air Show (BOBAS 2014) nu va lipsi balonul cu aer cald, iar la sol va putea fi vizitata si o expozitie statica de tehnica militara.

Accesul publicului la acest eveniment este liber, iar transportul va fi asigurat gratuit, incepand cu ora 9:00, din fata Catedralei Sf. Sava din Buzau. Cei care doresc sa vina cu masinile personale, le vor putea parca in fata institutiei. (sursa foto: flugzeuge.hermannkeist.ch)