Miting aviatic pe aerodromul de la Boboc (Buzau)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 15.06.2013
  • 15.06.2013
  • Boboc
  • Intrarea libera

Iubitorii de aviatie sunt invitati sambata, 15 iunie 2013, sa ia parte la mitingul organizat pe aerodromul de la Boboc (judetul Buzau) de catre Statul Major al Fortelor Aeriene, in colaborare cu Scoala de Aplicatie pentru Fortele Aeriene „Aurel Vlaicu”, cu prilejul sarbatoririi „Centenarului Aeronauticii Militare Romane”.

Cei prezenti la Boboc in aceasta zi vor avea ocazia, incepand cu ora 10:00, de a vizita aceasta scoala de formare a viitorii piloti de vanatoare, precum si expozitia statica de avioane si elicoptere aflate in dotarea Fortelor Aeriene Romane.

De asemenea, vor fi admirate demonstratii de zbor cu aeromodele si mult asteptatele zboruri demonstrative efectuate de catre cei mai buni piloti ai Scolii de Aplicatie pentru Fortele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc, cu aeronave civile si militare: avioane de atac la sol si antrenament IAR 99 SOIM, standard si modernizat, avioane de vanatoare MIG 21 Lancer, avioane de transport C 130 Hercules, elicoptere de tipul IAR 316 B, precum si avioane de acrobatie IAK 52. Alaturi de acestia, vor evolua experimentatii piloti si parasutisti sportivi de la Aeroclubul Romaniei si de la Aeroclubul Clinceni.

Accesul vizitatorilor este liber, iar deplasarea acestora din Buzau va putea fi facuta si cu autobuze puse la dispozitie de catre organizatori, care vor pleca in doua serii din fata Catedralei „Sf. Sava”, in jurul orei 9:00. (foto: roaf.ro)