Salturi in tandem la Clinceni, de Halloween

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

TNT Brothers te invita la petrecerea de Halloween organizata in cadere libera, intre 1 si 3 noiembrie 2013, la Aerodromul Clinceni din apropierea Bucurestiului.

Vei avea prilejul sa iti invingi teama de inaltime sarind cu parasuta, in tandem cu un instructor profesionist, de la altitudinea de 4.000 de metri, cu o viteza de peste 200 km/ h.

Mai mult decat atat, daca vii costumat, asa cum traditia de Halloween o cere, ai sansa de a castiga premiul weekend-ului: un salt cu parasuta in tandem, pentru tine sau cineva drag. In plus, fotografiile celor mai bune costume vor fi incarcate zilnic pe pagina de facebook TNT Brothers, iar cea care aduna cele mai multe voturi va castiga premiul cel mare.

La salturile cu parasuta pot participa cei care au implinit 18 ani, dar si tinerii cu varste intre 16 si 18 ani, cu acordul scris al parintilor, legalizat de notar.

Un salt cu parasuta costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si acces la licentierea in parasutism prin intermediul unui curs AFF oferit de US Parachute Association, care dureaza aproximativ doua saptamani si costa 6.200 de lei. Mai multe informatii gasiti pe www.tnt-brothers.ro.