Sarituri cu schiurile, Rasnov: Cupa Mondiala 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 01.03.2014
  • 02.03.2014
  • Rasnov
  • Intrarea libera

A 3-a etapa din 2014 a Cupei Mondiale feminine de sarituri cu schiurile se desfasoara la Rasnov (judetul Brasov), in zilele de 1 si 2 martie.

Reprezentand o premiera pentru tara noastra, competitia este gazduita de catre Baza Olimpica de sarituri cu schiurile de pe Valea Carbunarii, acolo unde sunt asteptate sa ia startul 60 de schioare din 15 tari, printre care si Carina Vogt (22 de ani), medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, recent incheiate, si lidera clasamentului general, Sara Takanashi, prima campioana olimpica din lume.

De pe trambulina de 100 de metri, cea mai inalta de la Rasnov, va sari pentru Romania junioara de doar 16 ani, Daniela Haralambie, sportiva legitimata la Asociatia Club Sportiv Sacele.

Intrecerile etapei romanesti de Cupa Mondiala feminina la sarituri cu schiurile se vor desfasura sambata, de la ora 15:00, si duminica, de la ora 14:30, in doua manse, in cea finala urmand sa se califice primele 30 de sportive. De asemenea, vineri, de la ora 15:00, si duminica, de la ora 13:15 sunt programate calificari.

Evenimentul este organizat de catre Federatia Romana de Schi Biatlon, sub egida Federatiei Internationale de Schi, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului si Primaria Rasnov, cu sprijinul OMV Petrom. Acesta va putea fi urmarit in peste 50 de tari, pe Eurosport, iar in Romania si pe TVR. Cei care aleg sa priveasca intrecerile de la fata locului vor avea intrarea libera. (foto: adevarul.ro)