Snooker Titans Trophy Cluj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Steve Davis si Reanne Evans - patru din legendele snooker-ului mondial -, isi vor incrucisa tacurile la Cluj-Napoca, in Sala Polivalenta (18-19 iunie 2016), in cadrul evenimentului Snooker Titans Trophy Cluj. Cu alte cuvinte, „The Rocket” O’Sullivan, „The Jester from Leicester” Selby, „The Nugget” Davis si „The Pink Lady” Evans promit un show de inalta clasa la Polivalenta din Cluj.

Ei isi vor delecta fanii in cadrul unui patrulater, desfasurandu-se cate doua meciuri pe zi, care se vor disputa in sistemul cel mai bun din 11 frame-uri. Meciurile programate sambata, 18 iunie, includ faza semifinalelor (start la ora 17:30), urmand ca duminica, 19 iunie, sa se joace finala mica si finala mare (start la ora 15).

Snooker Titans Trophy se afla la cel de-al 3-lea eveniment, dupa cele organizate la Bucuresti in aprilie 2016, in cadrul caruia au participat Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Mark Williams si Jimmy White, si cel din noiembrie 2015, sustinut de Stuart Bingham si Ronnie O’Sullivan.

Bilete la Snooker Titans Trophy Cluj se gasesc in reteaua Eventim.