Tenis, Bucuresti: Trofeul Radu Popescu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Clubul Sportiv Tenis Prim Bucuresti organizeaza in aceste zile (4-8 februarie) turneul de tenis de camp dotat cu Trofeul Radu Popescu. Evenimentul sportiv din capitala Romaniei se desfasoara pe cele 5 terenuri de tenis cu suprafata de zgura, care sunt acoperite cu balon si se afla in sectorul 1, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), pe Bulevardul Marasti la numarul 59.

La competitia bucuresteana iau parte practicanti ai „sportului alb” la categoriile de varsta 12 ani si 18 ani, atat la masculin, cat si la feminin. Sunt programate numai meciuri de simplu. La categoria 12 an, tablourile principale cuprind cate 48 de locuri. Iar la categoria 18 ani sunt 24 de pozitii pe tablourile principale. Maine (sambata, 4 februarie) incep primele partide. Finalele au loc miercuri, 8 februarie.

Tudor Antonescu (arbitru principal) si Claudiu Munteanu (director de turneu) sunt oficialii care raspund de bunul mers al turneului de la Bucuresti.

Trofeul Radu Popescu este un turneu de tenis de categoria 1, inscris in calendarul publicat de Federatia Romana de Tenis (FRT). (credit foto: Tenis Club Prim)