Tenis, Curtea de Arges: Trofeul Dr. Oetker

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Tenisul de camp este un sport iubit si practicat in Romania la toate varstele, iar competitia de la Curtea de Arges demonstreaza acest lucru. Departe de a fi un concurs sonor, ea se inscrie insa in categoria de evenimente sportive de care „sportul alb” are nevoie, cu prisosninta. Pentru că acolo jos, de la baza, de la numarul de practicanti, de la mic la mare, incepe sa se miste complexul mecanism al unei discipline sportive. Iar in Romania tenisul are, slava Domnului, o mare masa de jucatori amatori, de performanta si, nu in ultimul rand, profesionisti.

Turneu masculin de tenis, cu jocuri de dublu

Revenim la evenimentul din judetul Arges. Trofeul Dr. Oetker este un turneu de categoria a 6-a, inscris in calendarul publicat de Federatia Romana de Tenis (FRT), la care sunt programate numai meciuri de dublu, la masculin. Pentru cei interesati, exista doar doua categorii de varsta: +30 de ani si +50 de ani. La Curtea de Arges sunt asteptati jucatori din mai multe localitati pentru ca, nu-i asa, dincolo de intrecerea sportiva, de pe teren, la acest nivel socializarea si buna dispozitie dau tonul unui eveniment reușit.
Trofeul Dr. Oetker se va tine in perioada 9-13 noiembrie pe un teren rapid (hard), acoperit.

La competitia organizata de Tenis Club Curtea de Arges oficiali ai turneului sunt Iordache Giban (arbitru principal), respectiv Gheorghe Bortan (director eveniment). (credit foto: Ben Hershey/ Unsplash)