Tenis de masa, Oradea Shopping City: Cupa Pingpongmania

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Pingpongmania, competitie de tenis de masa desfasurata in cadrul circuitului national Amatur, isi asteapta concurentii sambata, 18 ianuarie 2014, la Oradea Shopping City.

Evenimentul cuprinde un turneu de amatori, ce incepe la ora 9:30, si unul open, programat de la ora 14:30, jucate in sistem grupe inferioare, grupe superioare si tablou eliminatoriu, pe 12 mese.

Vor fi oferite diplome primilor 4 clasati ai fiecarui turneu, dar si cupe, medalii si vouchere constand in abonamente la sala din Oradea Shopping City, pentru jucatorii aflati pe podium. De asemenea, cei mai norocosi 3 participanti vor putea castiga la tombola cate un abonament lunar.

Inscrierile se pot face pe www.tenisdemasa.ro, sau la tel. 0770.162.822, in limita a 48 de locuri la amatori si 36 de locuri la open. Taxa de participare este 25 de lei pentru adulti, respectiv 10 lei pentru copii. Persoanele cu dizabilitati pot participa gratuit.

Pana in prezent, la turneul de tenis de masa de la Oradea s-au inscris jucatori din Arad, Oradea, Cluj, Sibiu, Timisoara si Resita, dar si concurenti din Ungaria. (foto: staticflickr.com)