Transmaraton 2014: Alearga pe Transfagarasan pentru Exceptionalii!

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 20 septembrie 2014, Ro Club Maraton organizeaza, pe drumul national Transfagarasan, a 3-a editie a competitiei de alergare pe sosea, Transmaraton.

Concursul este adresat concurentilor cu varste peste 18 ani, care au de ales sa isi incerce viteza si rezistenta pe 3 trasee:

- semimaraton (21 km, 1050 m diferenta de nivel): Cabana Balea Cascada – Cabana Capra

- maraton (42 km, 2100 m diferenta de nivel): Cabana Capra – Cabana Balea Cascada – Cabana Capra

- ultra maraton (64 km, 3140 m diferenta de nivel): Cabana Balea Cascada – Cabana Capra – Cabana Balea Cascada – Cabana Capra

Si in acest an, te poti inscrie asumandu-ti rolul de fundraiser pentru una dintre asociatiile partenere evenimentului.

Scoala de Valori se aliniaza la start cu proiectul Exceptionalii – un program alternativ pentru liceenii cu rezultate scolare deosebite. Tinerii asteapta victoria ta dincolo de linia de finish, pentru ca drumul lor catre viitor de acolo incepe.

Daca simti ca poti alerga 21 de kilometri, te anuntam ca exista in continuare locuri disponibile la cursa de semimaraton. Stii ca merita sa investesti in viitoarele modele ale unei societati ce are sa fie mai buna. Efortul tau este un exemplu de urmat, pentru ca forta care te ajuta sa cuceresti distantele ii mobilizeaza pe ceilalti sa alerge mai departe.

Trebuie doar sa te inscrii la Transmaraton si sa le prezinti sustinatorilor tai cauza pentru care alergi. Ei continua sirul alegerilor si hotarasc ce suma investesc in cauza pe care tu o reprezinti. 

„Proiectul se numeste Exceptionalii si este despre viitor, al nostru, al tuturor. Este o investitie in noi, de fapt. Proiectul ii va sustine pe elevii de liceu sa faca cele mai bune alegeri in viata, sa continue sa exceleze. Ii va sustine pe aceia de la care societatea se asteapta ca se vor descurca singuri daca sunt mai isteti, daca iau niste premii la diverse concursuri. Ei bine, nu-i chiar asa. Toti avem exemple din anii de liceu cand colegi cu potential, pasionati si talentati s-au pierdut ulterior de-a lungul anilor din diverse motive.” Bogdan Vlad, alergator Ultramaraton 2014

„Ne mandrim desigur cu elevii care au obtinut si inca obtin rezultate exceptionale. Marturie stau diplomele, medaliile si cupele. Dar astfel de rezultate nu vin fara un efort imens, fara sacrificii. Am ales sa sustin Exceptionalii pentru ca imi doresc sa putem face mai mult pentru acesti elevi deosebiti. Doresc sa le aratam ca au valoare si ca efortul lor va fi rasplatit si apreciat!” Mihai Pantis, alergator Ultramaraton 2013 si 2014

Aliniaz─â-te la start pentru proiectul Exceptionalii! Acceseaza link-ul http://goo.gl/gPpU6x, completeaza formularul cu datele tale, alege suma pe care iti propui sa o strangi pentru Exceptionalii si adauga motivul pentru care ai devenit fundraiser. Mai ramane doar ca sustinatorii tai sa doneze. Curaj acum, felicitari dupa finish. Pentru mai multe detalii accesati www.transmaraton.org.