Trofeul Sinaia 2014, viteza in coasta

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A 4-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014, patronat de catre Federatia Romana de Automobilism Sportiv, se desfasoara pe Valea Prahovei, la Sinaia, in weekendul 19-20 iulie.

Cursele Trofeului Sinaia la viteza in coasta, ajuns la a 6-a editie, sunt organizate de catre Clubul Sportiv Carpati, pe un traseu de aproximativ 3 km lungime, pe strazile Manastirii, Furnica, Calea Codrului si Drumul Nou al Cotei 1400. Startul lor va fi dat la intersectia dintre strazile Octavian Goga, Manastirii si Eroilor, iar sosirea va avea loc la intersectia strazilor Calea Codrului si Drumul Nou al Cotei 1400 + 200 m.

Trei runde de recunoasteri si alte trei de antrenamente cronometrate vor avea loc sambata, intre orele 8:30 si 18:30, iar duminica, dupa alte doua sesiuni de recunoasteri, care incep la aceeasi ora, va fi dat startul in cele doua manse de concurs, programate in intervalul orar 12:00-16:00.

Vor fi intocmite clasamente la categoria open, pe grupe, pe clase de cilindree, la categoriile juniori, automobile 2RM, automobile diesel, debutanti, precum si pe echipe, iar rezultatele vor fi afisate la panoul oficial de la centrul evenimentului, aflat la Casino Sinaia (B-dul Carol I nr. 2).