Turism sportiv: Arges Eco Challenge – Stafeta Muntilor 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Campionatul national de turism sportiv Stafeta Muntilor continua, in acest sfarsit de saptamana, cu cea de-a 4-a etapa a sa, organizata de Zimbrul Carpatin si Marmotele Mahmure in Muntii Fagaras.

Arges Eco Challenge – Trofeul Zimbrul Carpatin, editia a 6-a, se desfasoara intre 15 si 17 august 2014, avand baza in Tabara Nucsoara din comuna cu acelasi nume, aflata pe teritoriul judetului Arges.

La concurs participa echipe formate din cate 3 membri, incadrati in categoriile copii (pana la 14 ani), juniori (15-20 ani), elite, open, feminin si veterani (peste 45 de ani), care se vor intrece sambata, incepand cu ora 7:00, in probele de raid montan, ajungand pana pe varfurile Moldoveanu si Vistea Mare, orientare, alpinism, precum si la probele teoretice si culturale, la care se aduga si o proba surpriza.

Ziua de vineri este rezervata primirii participantilor si sedintei tehnice (ora 22:30), iar duminica, la ora 11:00, va avea loc festivitatea de premiere. Detalii gasiti pe www.stafetamuntilor.ro.