Turul ciclist al bisericilor-cetatilor fortificate din Transilvania

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Bike& Like Tara Barsei, adica Turul Ciclist al Bisericilor-Cetatilor Fortificate din Transilvania este un concurs care-si calauzeste pasii dupa cuvintele de ordine „Competitie, Fair Play, Descoperire, Distractie” si care este organizat (26-28 mai 2017) de Asociatia Clubul Sportiv No Stress, in parteneriat cu Descopera Sufletul Transilvaniei si Primaria Fagaras. Scopul? „Ne propunem sa promovam sportul si turismul autentic din Romania”, raspund initiatorii evenimentului transilvanean.

Cat despre traseu, suntem informati: „Este unul offroad in proportie de aproximativ 60 la suta, parcurgand plaiuri, dealuri, paduri de o rara frumusete. Nivelul de dificultate al traseului este unul mediu, permitand parcurgerea in regim de plimbare chiar si pentru incepatori”.

Competitie de amatori, Turul Ciclist Bike & Like Tara Barsei  va avea clasamente finale la categoriile Elite Open (masculin si feminin), respectiv la feminin si masculin, separat, pe varste la 14-18 ani, 19-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani si + 50 ani.

Altfel, din calendarul propus de ACS No Stress pe 2017 fac parte urmatoarele evenimente sportive:

- Bike Like Tara Barsei, adica Turul Ciclist al Bisericilor din Transilvania;

- Mogosoaia No Stress Triathlon, 17 iunie;

- Transfier, 9 septembrie

- NoStress Triathlon Callatis, 23 septembrie (foto: ACS No Stress)