Urbatlon, Bucuresti: Cursa de alergare cu obstacole, la Arena Nationala

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Media Production Group (MPG), in parteneriat cu Fundatia Pro Am Events, organizeaza sambata, 21 iunie 2014, o cursa inedita de alergare cu obstacole, in mediu urban, desfasurata la Arena Nationala, in Bucuresti.

Denumita „Urbatlon” si aflata la prima editie, cursa, cronometrata dar necompetitiva, se desfasoara pe un traseu de 5 km, pe asfalt si pe scarile din complexul sportiv al Arenei, si va cuprinde 7 probe, adresate participantilor cu varste peste 18 ani.

In cadrul acestor probe, concurentii vor escalada ziduri, vor parcurge taras tuburi, vor imbina exercitiile de crossfit cu alergarea, se vor agata de bare, vor trece printr-un camion, iar apoi printr-o zona de anvelope, vor cara un pachet pe un traseu tip labirint cu obstacole, format din masini, vor alerga pe culoarele si scarile Arenei, vor trece printre corzi elastice cu o minge in mana, vor face dribling cu doua mingi, iar inainte de a alerga catre finish, vor arunca cu ele si la poarta.

Startul va fi dat „in valuri”, la ora 11:00, iar la final alergatorii se vor „racori” cu o petrecere urbana (13:00-14:00).

Inscrierile se fac pe www.urbatlon.ro pana pe 18 iunie, iar taxa de participare este 80 de lei, respectiv 90 de lei incepand de maine, 13 iunie.