Handbal: Baia Mare are doua Supercupe

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Formatia HCM Minaur Baia Mare este noua detinatoare a Supercupei Romaniei la handbal masculin, dupa ce a trecut de Energia Targu Jiu, cu scorul de 32-30, in Sala Polivalenta din Bucuresti. Partida a avut nevoie de 2 reprize de prelungiri (2x10 minute), pentru a avea o invingatoare. La sfarsitul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 25-25.

De asemenea, in cadrul aceluiasi evenimant handbalistic, echipa HCM Baia Mare a cucerit Supercupa Romaniei la handbal feminin, dupa victoria cu scorul de 31-25 in fata formatiei CSM Bucuresti.

Ekaterina, fata rea, dar sexy

Campioana mondiala cu Rusia in 2009 si castigatoare a Ligii Campionilor in 2008 cu Zvezda Zvenigorod, Ekaterina Vetkova (foto) a realizat un pictorial spectaculos inaintea Supercupei. O jucatoare dura pe teren, pivotul de la CSM Bucuresti a demonstrat ca se descurca de minune si in rolul de fotomodel.

„Katia” a pozat in costum traditional romanesc si in printesa, dar costumatia militara a atras-o totusi cel mai mult pe razboinica handbalista. (foto Bogdan Lecca, make-up Alexandra Coman)