Handbal fete: Junioarele 2 de la ACS Transilvania au pierdut duelul brasovean cu CSM Corona

Detalii
Comentarii
Galerie foto

„Susținerea handbalului juvenil” este un proiect implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul căruia se derulează și meciurile echipelor de junioare în Campionatele Naționale, sezonul competițional 2023-2024.

Echipa de junioare 2 (J2) a ACS Transilvania a pierdut duelul brașovean din etapa a patra a Campionatului Național, contra CSM Corona, scor 23-37 (8-20). Astfel, fetele antrenate de Mariana Tîrcă și Ștefan Mihail Huta ocupă locul patru în Seria E, cu patru puncte, la o singură „lungime” de poziția a treia, ultima care asigură, la finalul seriilor geografice, calificarea în grupele valoare.

De altfel, echipa situată momentan pe ultima treaptă a podiumului, CSȘ Odorheiu Secuiesc, este următorul adversar al fetelor de la Transilvania, partida fiind programată duminică, 15 octombrie, în Harghita.

Pe cine antrenează Mariana Tîrcă și Mihai Ștefan Huta

Lot handbal ACS Transilvania junioare 2: Moldovan Ioana, Chirițoiu Ana Maria, Filip Denisa, Ciobotea Denisa, Nechifor Iulia, Nicoară Ștefania, Grămadă Maria, Crăciun Alenia, Fejer Andreea, Mija Eliza, Mustață Rania, Băsia Anastasia, Șerban Ioana, Joacă Bine Iulia, Lopătaru Cezara, Rățoi Sorina, Fetti Riana, Moldovan Diana. Antrenori: Mariana Tîrcă și Mihai Ștefan Huta.

Pauză pentru junioarele 3 de la ACS Transilvania

În Campionatul Național al junioarelor 3 a fost pauză în weekendul 7-8 octombrie, însă competiția va fi reluată în acest final de săptămână. Lider, cu trei victorii în trei partide, ACS Transilvania va evolua în deplasare, la CSȘ Sfântu Gheorghe. Meciul se va desfășura sâmbătă, de la ora 11.00, la Sfântu Gheorghe.

Un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov

Asociația Clubul Sportiv Transilvania Brașov a luat ființă în anul 2014, are 17 secții și este cel mai important club sportiv privat din municipiul Brașov.

Acest articol face parte din campania de promovare a proiectului „Susținerea handbalului juvenil”, care este implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov. 

 

P