Handbal junioare: Etapa cu doua victorii pentru ACS Transilvania in Campionatul National

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov, proiectul „Susținerea handbalului juvenil”, care este implementat de ACS Transilvania Brașov, își continuă parcursul, odată cu desfășurarea jocurilor din Campionatul Național de junioare. Rezultatele sale înregistrate de formațiile clubului brașovean sunt pozitive, iarăși.

Victorie clară la Sfântu Gheorghe la junioare 3

Echipele ACS Transilvania Brașov au avut parte de o etapă perfectă, la mijlocul lunii octombrie. Junioarele 3 (J3) și-au consolidat statutul de echipă favorită la calificarea în Grupele Valoare, câștigând duelul de la Sfântu Gheorghe, cu formația Clubului Sportiv Școlar (CSS) din localitate. Fetele antrenate de Mariana Tîrcă și Ștefan Mihail Huta s-au impus cu 32-12 (18-4), în etapa a patra, la capătul unei partide pe care au dominat-o de o manieră clară. Astfel, Transilvania este una dintre cele două echipe cu punctaj maxim după patru etape, având un golaveraj de +82. Sâmbătă, micile sportive în roșu și negru vor primi vizita CSȘ Făgăraș.

Izbândă în deplasare, la Odorheiu Secuiesc

Și junioarele 2 au reușit o victorie frumoasă, în deplasare la Odorheiu Secuiesc. După un meci frumos, ACS Transilvania s-a impus cu 34-23 (17-11), în etapa cu numărul cinci. Cu trei succese în cinci runde, fetele Marianei Tîrcă și ale lui Mihail Ștefan Huta se află pe poziția a patra, iar duminică, 22 octombrie, vor evolua pe teren propriu cu CSM Târgu Mureș, formație neînvinsă până în acest moment.

„Susținerea handbalului juvenil”, proiect co-finanțat de Primăria Brașov

Asociația Clubul Sportiv Transilvania Brașov a luat ființă în anul 2014, are 17 secții și este cel mai important club sportiv privat din municipiul Brașov.

Acest articol face parte din campania de promovare a proiectului „Susținerea handbalului juvenil”, care este implementat de ACS Transilvania Brașov și co-finanțat de Primăria Municipiului Brașov.

 

 

P