Inot, Sf. Gheorghe: Maria-Raluca Artene, vicecampioana a Romaniei la cadeti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Bazinul Olimpic in aer liber „Lia Manoliu” din Bucuresti s-a desfasurat Campionatul National de Cadeti, etapa finala. La competitie au participat doar sportivii calificati de la Campionatele regionale si astfel s-au reunit la start 444 de inotatori de la 69 cluburi din Romania.

Asociatia Club Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe a fost reprezentata prin cadetii: Artene Maria Raluca, Barabás András, Tuzson Gellért, Gyenge Attila si Luffy Ákos.

Sportiva Maria-Raluca Artene a obtinut titlu de vicecampioana nationala in proba de 100 m spate, dar a inregistrat si un rezultat important in proba  200 m spate, la finalul careia s-a clasat in imediata vecinatate a podiumului (locul 4). 

„Rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Sportiva Maria-Raluca Artene isi mentine pozitia in topul national, timpii obtinuti fiind noi recorduri personale - ceea ce reprezinta un real progres. De mentionat sunt si rezultatele celorlalti cadeti, care, aflati pentru prima data la un Campionat National, au dat dovada de ambitie si curaj si au obtinut, de asemenea, cei mai buni timpi ai lor. Multumim parintilor si Consiliului Judetean Covasna pentru sprijinul acordat”, a declarat  antrenorul senior CSG, Ciprian Grosu. (foto: acs ciprian sf. gheorghe)