Alpinistul Florin Pop Vancea, imaginea echipamentelor sportive Trespass

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Dupa o testare riguroasa a echipamentelor Trespass, alpinistul clujean Florin Pop Vancea a acceptat propunerea importatorului Genesis Fashion in Romania de a fi imaginea cunoscutului brand privind sporturile de iarna si supravietuirea.

„Am acceptat propunerea celor de la Trespass, intrucat am studiat oferta de echipamente si le-am testat. Am fost incantat sa vad in sfarsit in Romania o firma care comercializeaza produse de calitate buna si care practica preturi accesibile pentru buzunarele romanilor. Calitatea materialelor si tehnologia folosita in crearea echipamentului dedicat activitatilor outdoor sunt foarte importante. Designul lor m-a atras ca fiind unul modern, culorile sunt vii si placute si cred ca si cei mai pretentiosi in privinta modei vor gasi ceea ce cauta la Trespass. “

Florin Pop Vancea, primul roman pe varful Ararat

Florin Pop Vancea este fondatorul scolii de alpinism si supravietuire Flo Adventure School (www.extremromania.ro) si presedinte al I.F.B.S (International Federation of Bushcraft and Survival) din 2013. In 1996 a fost primul roman care a atins varful Ararat (5137 metri) si este singurul roman care a escaladat varful Grossglockner (3798 metri) de 26 de ori. Practica alpinismul de peste 26 de ani si este expert in tehnici de supravietuire.

Avand in vedere palmaresul sportiv al lui Florin Pop Vancea, si alte companii au decis sa isi asocieze imaginea cu a acestuia: Pro Nutrition, in ceea ce priveste sporturile de anduranta, sau producatorul de echipament montan Lowe Alpine, prin distribuitorul in Romania, AltiSport.

Echipamente Trespass in Romania

De la inceputul anului 2012, SC Genesis Fashion SRL este reprezentantul Trespass in Romania (www.trespass.ro), devenind astazi un important furnizor de imbracaminte si echipament outdoor pentru piata din tara noastra. Brandul scotian Trespass ofera o diversitate extraordinara de produse, de la echipament profesional pana la imbracaminte de strada si relaxare.

Furnizor principal al jocurilor Commowealth 2014, Trespass a conceput, produs si furnizat uniformele pentru cei 15.000 de voluntari ai competitiei si de asemenea va crea si uniformele grupului de acompaniatori ai Reginei Angliei in trecerea ei traditionala pentru a anima spiritul acestor jocuri de iarna. Compania sustine de mai bine de 10 ani British Snow Tour, este furnizorul uniformelor echipei Welch Motorsport si a finantat noua masina Formula Renault 3.5 a echipei P1 Motorsport.

In Romania, Trespass va sprijini proiectele scolii de alpinism si supravietuire Flo Adventure, precum si Campionatele Universitare organizate de catre Asociatia Student Sport, in cadrul proiectului Liga Sportului Universitar, ajutand astfel tanara generatie sa isi desfasoare activitatile sportive cu echipament cat mai adecvat. (comunicat si foto: Flo Adventure School Cluj Napoca)