Crosul Companiilor, Cluj: Alergare, fitness, concerte, concursuri cu premii...

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In lunile septembrie si octombrie, Runners Club organizeaza Crosul Companiilor la  Cluj, Mures, Oradea si Brasov, iar primul start il da duminica, 21 septembrie 2014, la ora 10:00, in Piata Unirii din Cluj Napoca.

Aflat la cea de-a 4-a editie, Crosul Companiilor este o competitie dedicata exclusiv angajatilor, care vor alerga, individual sau in echipe, pe traseul Piata Unirii (sud) - Str. Eroilor – Str. Baba Novac – Str. Iuliu Maniu – Piata Unirii (est) – Piata Unirii (sud) – Str. Napoca – Piata Unirii. Traseul masoara 5 km si va fi parcurs de 3 ori.

Alergarea va fi punctul maxim de interes pentru participanti, dar pe langa competitia in sine, momentele de socializare intre angajatii diferitelor companii isi au rostul lor in crearea de legaturi si punti de comunicare.

„Prin acest eveniment promovam alergarea si valorile sportului in randul angajatilor companiilor, considerand practicarea alergarii ca una dintre cele mai sanatoase si mai accesibile alternative pentru a echilibra stilul de viata sedentar al muncii la birou. In acelasi timp, Crosul Companiilor este un spectacol al alergarii, care ofera participantilor o inedita experienta de socializare si sportiva.”, dl. Horatiu Morar, fondator al Asociatiei Runners Club, organizator.

Concertul Verde

Pentru ca toata lumea sa se simta bine, o serie de surprize vor contribui la transformarea evenimentului sportiv intr-un veritabil show. Reprizele muzicale oferite de Bigtime Production si Scoala de muzica „The Beat, dar si concertul sustinut de Verde, vor imbogati si electriza atmosfera.

„Echipa Verde s-a inscris la Crosul Companiilor! Alergam, apoi cantam, pentru ca atmosfera dinamica a showului sportiv se potriveşte perfect cu muzica green-fresh. Cine vrea sa fie Verde, alearga la Crosul Companiilor si canta cu noi! Vom canta noul album, intitulat „Splendid”, care e in ton cu spiritul competitiei.”, ne zice Patriciu Pop, Verde.

Fitness de incalzire cu Club Moving

Sesiunea de incalzire va fi condusa de partenerul evenimentului, Club Moving. Pe un fundal muzical antrenant, fetele vor executa demonstrativ miscarile de fitness in fata participantilor la cros, iar acestia vor lucra concomitent cu ele. Va fi o incalzire de grup, dinamica, vesela, care va pregati concurentii pentru alergare in modul cel mai placut.

Workshop de fotografie

Yellow Store va organiza pentru spectatorii pasionati un workshop de fotografie in cadrul caruia se vor prezenta modalitati de utilizare a aparatelor si obiectivelor in fotografia sportiva. Tema workshop-ului este legata de Campania „Fotografiaza Crosul Companiilor”, participantii la concurs fiind subiectele principale ale fotografilor. Se va organiza si un concurs foto cu pozele realizate in cadrul evenimentului, iar organizatorii vor premia concurentul cu cea mai buna fotografie.

Workshop-ul va fi sustinut de Groza Marius si Cristea Silviu, duminica, 21 septembrie, cu incepere de la ora 9:00.

Yellow Store demareaza si campania „Fotografiaza Crosul Companiilor”, la care va premia cea mai buna fotografie inscrisa in concurs, facută cu telefonul sau cu aparatul de fotografiat, in timpul competitiei de alergare, si postata pe pagina de Facebook Yellow Store. Tot aici se gasesc si detaliile privind regulamentul concursului.

Revista Bulevard ofera un premiu special celei mai creative echipe care alearga la Crosul Companiilor. Asadar, un premiu special oferit unei companii care promoveaza spiritul de echipa, fair play-ul si competivitatea.

Festivitatile de premiere vor avea loc in Piata Unirii si vor fi insotite ca intotdeauna de emotii si trairi intense, de poze si felicitari, de acea bucurie impartasita dupa concurs de concurenti si de sustinatorii lor. Iar acestea nu se vor termina aici, ci vor continua pe web, pe bloguri, pe Facebook.

Toti cei inscrisi la cros primesc automat dreptul de a participa gratuit la Tombola „Alerg de placere”, la care sponsorii si organizatorii au pregatit frumoase premii surpriza, deci si mai multe premii!

Partenerii evenimentului sunt: Primaria Municipiului Cluj Napoca, Perskindol, Club Moving, Ursus, Legea, Qual Media si Elfst.

Evenimentul este promovat de: Kiss FM, Digi 24, Zile si Nopti, Monitorul de Cluj, Stiri de sport, Sport viral, Buzznews, Citynews, Ora de cluj, Cluj AM, Revista Bulevard, Transilvania Reporter, Orasul Cluj, Cluj Life, Partytude, Nappoca, Musicomania si Insport.ro.

Partener de organizare Respect Bigtime.

Pentru mai multe informatii intrati pe www.crosulcompaniilor.ro. (comunicat si galerie foto: Bigtime Production)

Cititi si: Crosul Companiilor 2014, Cluj Napoca