Fotbal, Brasov: perfectionarea specialistilor - o preocupare constanta la clubul Coltea

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Zi speciala la Casa Fotbalului - sediul Federatiei Romana de Fotbal (FRF), la Bucuresti. Prima promotie de manageri in fotbal formati de FRF prin Academia Nationala de Fotbal, impreuna cu ASEBUSS, a avut cursul festiv si festivitatea de absolvire.

25 de cursanti, majoritatea proveniti din cluburile afiliate, dar si oameni de afaceri din afara fotbalului, selectati dintr-un total de 65 de aplicanti, au fost primii norocosi care au avut posibilitatea sa se perfectioneze in domenii ca: management, leadership, resurse umane si negociere, financiar, marketing si comercial. Printre absolventi regasim nume cunoscute in fotbalul din Romania: George Ogararu (CSA Steaua Bucuresti), Daniel Niculae (Rapid Bucuresti), Tiberiu Curt (Farul Constanta), Ovidiu Costesin (CSU Craiova), Lorena Balaci (Dac-Getica Bucuresti).

„Brasovul l-a avut ca reprezentant in aceasta prima promotie pe Ciprian Jurubescu, presedintele clubului nostru, CS Coltea 1920, care a trecut cu brio examenul final. «O super-experienta si o super-initiativa din partea Federatiei. Sunt bucuros ca am facut parte dintr-o echipa super, am legat prietenii care sper sa dureze pe viata, dar am si acumulat informatii foarte utile, pe care abia astept sa le impartasesc colegilor mei de la club, dar sa le si pun in aplicare in slujba fotbalului brasovean si nu numai».

Pe langa partea de management, clubul Coltea 1920 investeste si in partea tehnica, unde isi sustine personalul in vederea imbunatatirii constante a cunostintelor. Astfel, Liviu Nicolae este aproape sa devina absolvent cu licenta de antrenor UEFA A, Robert Ciurea urmeaza cursurile de antrenor pentru licența UEFA B, iar tot presedinteleCiprian Jurubescu a absolvit, deja, primele 3 module ale cursului de Scouting UEFA, organizat de FRF impreuna cu agentia IPSO din Marea Britanie, unde si referentul zonal Vasi Suciu a absolvit primul modul.

«A fost concurenta acerba pentru a obtine un loc in acest an pentru licenta UEFA A si sunt bucuros ca sunt acolo. Este foarte multa seriozitate si imi place foarte mult, chiar trebuie sa invatam si simțim ca se face scoala de calitate. Sper sa termin cu bine si sa aduc cunostintele acumulate in slujba clubului nostru», Liviu Nicolae, antrenor coordonator CS Coltea 1920 Brasov”, am retinut din comunicatul clubului Coltea. (explicatie foto: Ciprian Jurubescu - presedinte CS Coltea 1920 Brasov, stanga si Razvan Burleanu - presedinte Federatia Romana de Fotbal)