Promovare gratuita a partiilor de schi din Romania prin i-Tour Schi 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto

A fost lansata a cincea editie a proiectului national de informare si promovare gratuita a partiilor de schi omologate din Romania, i-Tour Schi, implementat si anul acesta de SC Groove Hour SRL si sustinut de Ciuc Premium Natur Radler®.

Scoala de schi gratuita pentru incepatori si excursii pe partii

„i-Tour Schi 2015 se evidentiaza si anul acesta prin inovare si acoperire nationala atat offline, cat si online in promovarea destinatiilor de schi si snowboard din tara, ca urmare a cercetarii necesitatilor iubitorilor sporturilor de iarna de orice nivel. Astfel, in 2015, pe langa cele 220.000 de pliante cu hartile partiilor de schi si snowboard din 17 judete, diseminate gratuit pentru turisti, hotelieri si administratorii partiilor, vom pune la dispozitia celor interesati, in premiera, Scoala de schi i-Tour Schi si 6 excursii de o zi pe partii. Scoala de schi va fi implementata cu ajutorul monitorilor de schi din cele 6 zone acoperite de proiect, in regim gratuit pentru incepatorii care se vor inscrie pe pagina de Facebook www.facebook.com/itour.ro, iar excursiile vor fi acordate prin concurs pe aceeasi pagina, in parteneriat cu ski-bus.ro. Mai multe informatii pot fi gasite pe website-ul www.i-tour.ro.,” mentioneaza Dan Frigioiu, manager Groove Hour.

Harta interactiva cu domeniile schiabile din Romania

i-Tour Schi 2015 inseamna 220.000 de pliante gratuite cu hartile a peste 150 de partii omologate din 17 judete din Romania, distribuite in peste 300 de unitati de cazare, centre info-turistice si partii de schi din tara. Ca si in editia de anul trecut, ele sunt grupate pe sase zone geografice: Ardeal, Banat si Valea Jiului, Harghita si Covasna, Maramures si Bistrita-Nasaud, Moldova si Valea Prahovei. Online, i-Tour Schi comunica prin website-ul www.i-tour.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/itour.ro, dar si printr-o harta interactiva cu toate locatiile domeniilor schiabile marcate cu simboluri individuale din care se deschide harta fiecarui domeniu si o sectiune de informatii. Harta interactiva poate fi preluata si integrata in orice alta pagina web.

Despre i-Tour

i-Tour este un proiect naţional de informare si promovare turistica, initiat in 2005 de Groove Hour. In sezonul de iarna 2014-2015 continua promovarea partiilor de schi omologate din tara si dezvolta o campanie mixta offline si online de informare turistica la nivel naţional. i-Tour Schi, proiectul dedicat sporturilor de iarna atinge anul acesta 55 de localitati, din 17 judete, materialele de promovare insumand 220.000 de exemplare si fiind diseminate in judetele: Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava si Valcea. Fiecare tip de material conţine hartile domeniilor schiabile din zona aferenta si este diseminat in toate locatiile selectate din regiune.

Initiative desfasurate in cadrul i-Tour: i-Tour Schi – proiect national de promovare a partiilor de schi omologate din intreaga tara, alaturi de Ciuc Premium® si Ciuc Premium Natur Radler®, Redescopera valorile! – proiect dedicat judetului Brasov, Constanta - Primul pas in lunga ta calatorie – album dedicat monumentelor din municipiul Constanta, i-Tour Plaja. (comunicat si foto: i-Tour)