Turism de afaceri Romania - Dubai

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Compania cu capital 100% romanesc si sediul in Dubai, axata pe oferte de turism si de servicii de suport pentru cei aflati in calatorii de afaceri, Luxury Business Journey (LBJ)Events, isi extinde gama de servicii oferite clientilor sai cu un nou concept de turism de business ce vine strans legat de cel de turism de placere. Confort deplin si 100% confidenta pentru un nivel optimizat al costurilor si pentru un management eficient al timpului sunt noile beneficii oferite companiilor si clientilor interesati sa desfasoare operatiuni de afaceri pe ruta Romania-Dubai.

Activa pe piata din Romania cu servicii specializate pentru companiile care desfasoara regulat calatorii de afaceri peste tot in tara, dar si pe piata afacerilor de lux din Dubai cu servicii specifice de „rental with a driver”, LBJ Events ofera acum companiilor din Romania, dar si clientilor din Dubai care doresc sa isi extinda afacerile la noi in tara, o gama extinsa de servicii integrate, gandite pana la cele mai mici detalii, de la transport la acces la internet si telefon, combinate cu servicii de rezervari, procurari bilete s.a.

Prin noul concept de calatorii de afaceri pe care LBJ Events il propune clientilor sai, afacerile devin o placere, clientii descoperind nu numai avantajele ce decurg din economia de timp si de bani de care beneficiaza prin serviciile integate de la transportul cu limuzina pe tot parcusul calatoriei si pana la organizarea intalnirilor de afaceri, ci si placerea unei calatorii de loisire prin care pot descoperi frumusetile si atractiile turistice din Dubai si respectiv din Romania. Pentru mai multe informatii despre LBJ Events, vizitati www.lbj-dubai.com sau pagina www.facebook.com/luxury.business.journey. (comunicat si sursa foto: InkComm Pr)