Tabere de schi si snowboard la Azuga, in 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Himalaya Adventure organizeaza, la Azuga, tabere de schi si snowboarding adresate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 17 ani, avand ca obiectiv imbunatatirea tehnicii de practicare a acestor sporturi, pentru cei de nivel mediu si avansat, dar si initierea incepatorilor.

Cursurile de schi si snowboard vor fi predate 5-6 ore pe zi, in functie de varsta si pregatirea participantilor, in cadrul mai multor grupe formate din 5-6 copii. Pretul taberei este 1.400 de lei, in acesta fiind incluse, pe langa cursuri, transportul dus-intors intre Bucuresti si Azuga, cazarea la pensiunea Pasul Schiorilor si 3 mese pe zi +gustari, asistenta permanenta, program extra-schi indoor si outdoor, poze din timpul taberei + diploma de participare la cursul de schi, participarea la un concurs de schi (la sfarsitul taberei) cu premii si seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei.

Perioadele de organizare pentru aceste tabere sunt 4-10 ianuarie 2015, 25-31 ianuarie, 1-7 februarie, 8-14 februarie, 22-28 februarie si 1-7 martie. Inscrierile se fac la adresa outdoor@himalayaadventure.ro sau la tel. 0722.619.099 (Ovidiu Iancu). (foto: himalayaadventure.ro)