Peninsula 2013: Red Bull premiaza cele mai creative corturi si rulote

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Lume, lume! Red Bull Art of Camping cauta cele mai creative corturi si rulote care vor campa la Peninsula Felsziget. Daca sunteti creativi, va place sa desenati, lipiti, taiati, mazgaliti si alte lucruri cool cu care va puteti personaliza cortul sau rulota, atunci musai trebuie sa va inscrieti in competitia celor mai inediti „campisti”.

 

Ce trebuie sa faceti?

Nimic mai simplu – desenati o schita prin care sa ne aratati cum doriti sa va personalizati cortul sau rulota. Creioanele colorate, carioca sau materialele textile sunt la putere. Daca doriti sa folositi si altceva, faceti-o cu incredere: Ne dorim corturi cu personalitate! Timiteri-le pe www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial in perioada 1-10 iulie 2013. Pe baza numarului de „Like-uri” (50%) si votului unui juriu de specialitate (50%) vom alege 20 de schite care vor merge in etapa finala!

 

Ce fac participantii Red Bull Art of Campig?

Se distreaaaazzzzaaaaa la Peninsula Felsziget pentru ca cei 20 de finalisti vor primi cele mai bune locuri de campare, chiar in apropiere de „zona fierbinte” a festivalului pentru ca toata lumea trebuie sa le admire „operele de arta”, vor primi 2 bilete gratuite pe intreaga perioada a festivalului, iar Red Bull asigura propriul party pack livrat direct la cort.

 

Cine, ce si cum la Art of Camping

Pentru ca munca celui mai creativ, inedit si minunat cort sau rulota trebuie rasplatita, atunci va exista si un premiu cel mare - un cort Field Candy si doua rucsacuri functionale cu care puteti lua festivalurile la asalt. „Like-urile” de pe Facebook (50%) (www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial), precum si juriul de specialitate (50%) vor decide cine este cel mai cel dintre cei 20.

Daca mai aveti nevoie de informatii dati iama pe www.redbull.ro sau  www.facebook.com/PeninsulaFelszigetOfficial. Daca nu, fuguta la hartie si creioane si incepeti procesul creativ! Tic tac! Tic tac! (comunicat si foto: Red Bull Romania)