Padel: combinatia intre tenis de camp si squash care a cucerit Europa

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Padelul este un sport dinamic si distractiv, in care pregatirea fizica a practicantului, tehnica si strategia sunt importante in egala masura. Padelul este o combinatie intre tenis de camp si squash, un sport, o disciplina sportiva care poate fi practicat(a) de oricine, indiferent de sex, varsta sau nivel de pregatire.

Padelul, sportul momentului, itii ofera o modalitate distractiva de a te mentine in forma si de a-ti imbunatati agilitatea. Experimenteaza placerea jocului si bucura-te de beneficiile unei vieti active.

Despre jocul de padel

Padelul = Secretul unei vieti active si pline de energie! Descopera senzatia oferita de acest sport care iti aduce zambetul pe buze si iti pune in miscare fiecare fibrs a corpului. Padelul te ajuta sa fii mai puternic, mai agil si sa iti faci noi prieteni pe teren.

Descopera bucuria sportului si beneficiile pentru corp si minte! Padelul este antrenant, distractiv si te ajuta sa-ti dezvolti agilitatea, forta si sa socializezi in acelasi timp.

Jocul dinamic si ritmul alert implica o varietate de miscari, cum ar fi alergarea, sariturile si loviturile dinamic, ceea ce contribuie la imbunatatirea capacitatii cardiovasculare si a rezistenței fizice. In plus, padelul ajuta la dezvoltarea agilitatii, coordonarii si a reflexelor. Cu alte cuvinte, nu doar te distrezi, dar iti ingrijesti si sanatatea in acelasi timp!

Sali de padel la Brasov

Acestea sunt doar cateva din mesajele cu care ne intampina noul Padel Palace Romania inaugurat de putin timp la Brasov, in Transilvania. O locatie cu 6 terenuri, amenajata intr-o hala din Parcul Modulis, pe strada Narciselor - practic cel mai nou drum de legatura dintre cartierele brasovene Triaj si Coresi.

In curand va fi inaugurat un nou centru de padel la Brasov, in alta zona din oras, mai precis in cartierul Astra (fostul Steagu), in incinta Parcului industrial ROMAN, cu intrare dinspre strada Panselelor. (foto: Silviu PrecorniÈ›oiu