Termeni si conditii

SC BALKAN SPORT SRL, cu sediul in Romania, Brasov, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 37, este proprietarul exclusiv al site-ului WWW.INSPORT.RO. De asemenea, BALKAN SPORT detine toate drepturile de autor asupra textelor, fotografiilor, simbolurilor grafice care apar in cadrul site-ului.

Conditii de utilizare

Prin accesarea site-ului WWW.INSPORT.RO sau a vreunei aplicatii din cadrul acestuia, va declarati de acord cu conditiile de utilizare urmatoare.

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea in orice mod a materialelor integrate in acest site si care sunt publicate de catre BALKAN SPORT, materiale protejate prin legile nationale si internationale de copyright. Copierea, modificarea sau expunerea numelor, logo-urilor, textului sau imaginilor grafice integrate in site-ul de fata nu sunt permise decat cu acordul scris al BALKAN SPORT.

Este interzisa redistribuirea vreunei pagini din portalul WWW.INSPORT.RO prin framing, cu exceptia cazului cand exista in acest sens un acord scris cu BALKAN SPORT.

Este interzisa copierea, modificare, reproducerea, republicarea, afisarea, transmiterea sau distribuirea materialelor protejate de marci de comert, marci de servicii sau copyright-urile altor persoane sau companii integrate in site-ul WWW.INSPORT.RO.

Drepturile de proprietate intelectuala asupra site-ului si aplicatiile integrate in acesta sunt proprietatea BALKAN SPORT.

Responsabilitate

BALKAN SPORT nu isi asuma responsabilitatea pentru formularele completate necorespunzator din punct de vedere al continutului.
Informatiile din newsletter-ele, aplicatiile si portalul WWW.INSPORT.RO nu vor fi interpretate ca oferta sau recomandare pentru alte produse sau pentru realizarea unei investitii sau participarea la orice alta tranzactie. 
BALKAN SPORT nu ofera nicio garantie pentru informatiile continute de site-ul WWW.INSPORT.RO.
BALKAN SPORT nu raspunde pentru continutul niciunui site ce contine link-uri catre portalul WWW.INSPORT.RO si care apartin altor institutii.

BALKAN SPORT nu raspunde pentru informatia niciunui site de internet cu care este conectat.
Orice link sau legatura din site-ul WWW.INSPORT.RO nu implica faptul ca BALKAN SPORT sustine sau accepta orice responsabilitate pentru continutul sau utilizarea website-ului conectat.

Date cu caracter personal

Prin completarea datelor personale in formularul de pe site, participantii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de BALKAN SPORT si de a primi, pe viitor, informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.
Datele cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon,varsta sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care le transmiteti prin completarea formularului online vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.
Alte date sau materiale transmise de catre dumneavoastra catre BALKAN SPORT (comentarii, sugestii, intrebari) sunt considerate neconfidentiale si nu sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Politica de confidentialitate 

Utilizatorii si/sau vizitatorii site-ului nostru nu vor prelua nicio informatie despre niciun alt utilizator al WWW.INSPORT.RO. In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

In cazul in care nu specificati in mod explicit ca nu doriti ca BALKAN SPORT sa foloseasca datele dumneavoastra personale, acesta poate folosi aceste informatii in urmatoarele moduri: BALKAN SPORT poate stoca si prelucra datele dumneavoastra, pentru a va intelege mai bine nevoile si pentru imbunatatirea produselor si serviciilor; BALKAN SPORT (sau o firma furnizoare sau o terta parte in numele BALKAN SPORT in legatura cu o promotie) va putea folosi datele dumneavoastra ca sa va contacteze; BALKAN SPORT va putea stoca si prelucra datele cu caracter personal pentru a trimite pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct; BALKAN SPORT va putea oferi unei terte parti informatia agregata, dar nu individuala despre utilizatorii site-urilor.
In cazul in care doriti sa nu mai fiti contactati de catre noi sau doriti modificarea vreunei informatii furnizate catre noi, ne puteti contacta la contact@insport.ro.
BALKAN SPORT isi rezerva dreptul de a colecta automat informatii tehnice despre orice vizitator al site-urilor, informatii care nu sunt personal identificabile.
BALKAN SPORT isi rezerva dreptul de a stoca informatii pe computerele utilizatorilor, sub forma de cookie sau sub forma unui alt fisier similar.

Clauze finale

BALKAN SPORT nu ofera niciun fel de garantie asupra materialelor expuse pe site-ul WWW.INSPORT.RO.
BALKAN SPORT nu ofera nicio garantie ca platforma care gazduieste portalul WWW.INSPORT.RO va fi neintrerupta sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele si aplicatiile furnizate catre utilizatorii platformei (precum newslettere, site-uri, aplicatii, servere) sunt lipsite de componente daunatoare sau ca sunt correct, exacte si/sau de incredere. Dumneavoastra va asumati raspunderea si consecintele in cazul in care veti suferi daune din cauza accesarii platformei de fata si a site-ului WWW.INSPORT.RO. Dumneavoastra veti suporta costurile pentru remedierea oricarei daune.
BALKAN SPORT nu este raspunzator pentru nicio dauna rezultata sau nu din utilizarea aplicatiilor din site-ul WWW.INSPORT.RO.
BALKAN SPORT pune la dispozitie materialele si informatiile din site-ul sau numai utilizatorilor din Romania si nu este responsabil, in cazul in care acestea nu sunt disponibile in alte tari decat Romania.
BALKAN SPORT isi rezerva dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala.
Dumneavoastra, ca si utilizator(i), sunteti de acord ca orice neintelegere, controverse sau revendicari care au legatura cu folosirea aplicatiilor din site-ul WWW.INSPORT.RO vor fi guvernate de catre legea romana si vor fi inaintate, exclusiv, tribunalelor din Romania.