Cupa Liceelor Coca Cola 2013 la fotbal, inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Doar o luna ne mai desparte de startul unei noi editii a Cupei Liceelor Coca-Cola la fotbal, cel mai mare campionat de fotbal in sala din Romania adresat elevilor si elevelor cu varste intre 14 si 19 ani din licee, colegii sau scoli profesionale din tara.

Competitia cuprinde trei faze: faza pe judet, faza pe regiune si faza finala.

Fluierul de start se va auzi pe 25 februarie 2013, marcand debutul intrecerilor la nivel de Capitala si in alte 21 de judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Dolj, Galati, Iasi, Maramures, Mures, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Timis si Valcea. Meciurile din aceasta faza locala se desfasoara pana la data de 30 martie.

Cea de-a doua etapa a campionatului este faza pe regiune, programata intre 19 aprilie si 12 mai, in care castigatoarele competitiilor din tara (fara Bucuresti si Ilfov) isi vor disputa calificarea la turneul final la Timisoara, Constanta, Targu Mures si Iasi.

Finala Cupei Liceelor la fotbal va avea loc la Bucuresti, intre 24 si 26 mai, in concursul masculin urmand sa se califice 6 echipe (4 din tara si 2 din Bucuresti), iar in cel feminin 4 echipe (2 din tara si 2 din Bucuresti).

Inscrierile se fac pana la data de 10 februarie in limita a 428 de echipe (fete si baieti), pe www.cupacoca-cola.ro, la adresa inscrieri@cupacoca-cola.ro sau prin fax 0214.066.584, in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe site-ul competitiei. (foto: cupacocacola.ro)