Maratonul Zapezii 2015, Rasnov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 14 februarie 2015, la Rasnov ia startul a 4-a editie a Maratonului Zapezii Isostar - Memorial Colonel Aurel Cristea, eveniment sportiv ce promoveaza alergarea in aer liber, precum si frumusetile zonei Rasnovului si ale Parcului National Bucegi.

Competitia se desfasoara pe traseele maraton, 30 km, semimaraton si 15 km, probe cu startul simultan la ora 9:00, din fata trambulinei de schi de pe Valea Carbunarii, si linia de finish la Cabana Himalaya, in fata Monumentului Radiolocatoristilor.

Inscrierile se fac pe www.maratonulzapezii.ro sau www.ilierosu.ro, in limita a 150 de locuri, si sunt deschise concurentilor care au implinit 16 ani, pentru cursa de 15 km, respectiv celor peste 18 ani, la celelalte curse. Taxa de participare este 100 de lei.

Pe langa aceste probe, copiii vor avea si ei intrecerea lor, participand la stafetele 42x1 km si 10x4,2 km.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya, in parteneriat cu Primaria Rasnov si Isostar Romania, si face parte din seria de maratoane istorice „Din dragoste pentru Romania si pentru istoria ei”. (foto: ilierosu.ro)