Alergare si ciclism montan la Cluj: Duatlonul Kids Race, pentru copii si familii

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La Cluj Napoca, in zona fostului poligon militar de pe Valea Garbaului, se desfasoara sambata, 11 octombrie 2014, incepand cu ora 11:00, a doua etapa a campionatului de duatlon Kids Race, pentru copii si familii.

Concursul este organizat de catre Clubul Sportiv Clujul Pedaleaza si cuprinde probe de ciclism si alergare montana pe distante cuprinse intre 50 si 1.800 de metri, in functie de categoria de varsta a concurentilor: triciclete, sub 6 ani, 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani, 15-17 ani.

„Pentru a stimula participarea in familie, copiii ai caror parinti vor participa alaturi de acestia doar la proba de alergare, vor primi puncte bonus (50 pct. pentru participarea unuia dintre parinti, 100 pct. pentru participarea unuia dintre bunici, in cazul in care ambii parinti participa se dubleaza aceste puncte), nu se ia in considerare locul si timpul parintelui. La categoria triciclete parintii pot lua copiii in brate si astfel sa parcurga distanta de alergare. In categoria Big Family se pot inscrie adulti care doresc sa participe alaturi de copiii lor.”, declara organizatorii.

Acestia anunta organizarea competitiei Kids Race sub forma de campionat, participantii urmand sa primeasca un anumit numar de puncte, la fiecare etapa, in functie de locul obtinut si numarul membrilor din familie. In functie de punctajul total acumulat la finele campionatului, se vor decerna campionii anului 2014.

Taxa de participare la editia a doua a Kids Race este 20 de lei pentru inscrierile pe www.clujulpedaleaza.ro, sau 30 de lei pentru inscrierile la fata locului. (foto: Clujul Pedaleaza)